Alegerea medicului potrivit poate sa fie un proces confuz pentru dumneavoastra, insa nu este. Majoritatea pacientilor vad pentru prima oara un cardiolog atunci cand sunt trimisi de catre un medic generalist. Poate fi un sentiment de neliniste atunci cand realizati ca aveti nevoie de un specialist pentru inima dumneavoastra.

In cazul in care ati avut deja o experienta neplacuta cu un alt medic cardiolog sau cautati un alt medic, acest aspect devine si mai intimidant. Incepeti sa faceti comparatii cu medicii prietenilor, ai membrilor familiei sau ai colegilor, aceasta fiind o modalitate buna de a incepe.

cardiolog bunChiar daca aveti o trimitere de la un medic sau o recomandare de la un prieten, este foarte important sa faceti singur cercetari si sa va gasiti medicul cardiolog care credeti ca este potrivit.

Asa ca este foarte important ca acest medic cardiolog sa fie experimentat. Veti avea nevoie, de asemenea, de o persoana care se potriveste cu stilul dumneavoastra de comunicare.  Alegeti un cardiolog bun Iasi si veti observa diferenta. Primul pas spre imbunatirea sanatatii inimii este sa faceti o alegere bine informata.

Incepeti cu recomandarea facuta de medicul de familie. In functie de locul unde locuiti, este posibil sa aveti multi cardiologi dintre care va puteti alege pe cel mai potrivit. Intr-o situatie de non-urgenta, medicul de familie este cea mai buna persoana pentru a va intreba la cine vreti sa mergeti la un control. Medicul a interactionat cu foarte multi cardiologi si mai ales daca sunteti intr-un oras, stie cine e cel mai bun in ceea ce priveste inima si va poate ajuta trimitandu-va exact la persoana potrivita.

Ramaneti pe plan local cand va alegeti cardiologul. Nu este intotdeauna necesar sa calatoriti mult la un spital pentru a va vedea cardiologul. De multe ori, cardiologii locali sunt foarte priceputi la problemele cardiace comune, cum ar fi boala coronariana. Cand aveti o problema care are nevoie de consultul unui specialist, un cardiolog Iasi va recunoaste si va poate spune sa mergeti la un centru mai indepartat, daca este necesar.

Contactati-ne        0332 104 350