Bazandu-va pe recomandarile primite de la prieteni sau membri de familie, nu este intotdeauna o idee buna sa mergeti la acelasi cardiolog, pentru ca nevoile lor pot fi diferite de nevoile dumneavoastra. Nu va trebuie neaparat un cardiolog ”de familie”, deoarece nu toata lumea are aceeasi problema. Alegeti un specialist cu experienta in problemele de care suferiti. Studiile au aratat ca femeile au tendinta de a gravita spre un cardiolog de sex feminin, insa sexul nu ar trebui sa joace un rol important in luarea unor astfel de decizii.

Unul dintre cele mai importante aspecte dintre pacient si cardiolog este modul de comunicare. Cu medicul dumneavoastra trebuie sa va simtiti confortabil. Daca intalniti un medic care nu se potriveste cu stilul dumneavoastra de comunicare, ar trebui sa renuntati de el. O alta parte a procesului de alegere este verificarea prerogativelor. Verificati certificarile si informati-va daca medicul este certificat pentru a va asigura asistenta medicala de calitate. Alegeti un cardiolog bun Iasi si veti avea parte doar de un tratament bun.

Pentru a gasi cel mai bun doctor in zona dumneavoastra, incercati sa vorbiti cu prietenii si familia in primul rand. Cel mai bun sfat pe care medicii si cercetatorii ni-l recomanda este sa apelam la un spital local. Spitalele sunt de obicei bune in a oferi recomandari. Medicul dumneavoastra de familie poate fi o sursa excelenta in a va ghida spre alegerea unui medic cardiolog priceput.

La prima intalnire cu noul medic cardiolog, trebuie sa fiti sincer cu acesta. Un cardiolog bun va adreseaza foarte multe intrebari si va incerca sa gaseasca cele mai mici detalii, dar importante, ale istoricului dumneavoastra medical sau familial. Un medic cardiolog bun va petrece mult timp cu un pacient pentru a-i raspunde la toate intrebarile si preocuparile acestuia. Un cardiolog Iasi este alegerea perfecta.

Un lucru foarte important si de retinut este sa nu va faceti griji cu privire la schimbarea medicului cardiolog. Daca simtiti ca medicul dumneavoastra nu este potrivit, schimbati-l fara niciun fel de ezitare. Din punctul de vedere al unor medici, schimbarea sfarseste prin a fi un lucru bun atat pentru medicul cardiolog, cat si pentru pacient.

Contactati-ne        0332 104 350