Analize laborator sportivi_02

Evaluați-vă starea de sănătate prin analize laborator sportivi de înaltă precizie!

Doriți să realizați un set de analize laborator sportivi pentru a vă evalua starea de sănătate în vederea practicării unei activități fizice? Vă așteptăm cu drag la Cardiocenter Iași, un centru medical multidisciplinar, în care beneficiați de investigații medicale complete. 

Realizarea unor analize laborator sportivi este o etapă esențială în monitorizarea stării de sănătate atât a atleților de performanță sau amatori, cât și a persoanelor care își doresc să înceapă un program de exerciții fizice! În cadrul clinicii Cardiocenter, vă punem la dispoziție un laborator modern, dotat cu tehnologii de ultimă generație. Astfel, vă putem garanta rezultate rapide și de înalte precizie pentru orice analize medicale sportivi.

Aceste analize laborator sportivi se pot realiza ca serviciu medical individual, la solicitarea pacientului, sau ca parte din programele de evaluare medicală sportivi și vizită medicală pentru sportivi, în cadrul specializării de medicină sportivă. Nu ezitați să ne solicitați o programare!

Analize laborator sportivi_01Analize laborator sportivi_01

Ce ar trebui să includă un set de analize laborator sportivi?

Fie că sunteți un sportiv de performanță sau amator, este necesar să includeți un set de analize medicale în rutina dvs. anuală de investigații. Chiar și în lipsa unor simptome clare, există o mulțime de afecțiuni care vă pot supune la riscuri în timpul activităților fizice sau care vă pot altera, treptat, performanța.

Acest set de analize laborator sportivi este conceput de specialiștii noștri în medicină sportivă astfel încât să includă toți indicatorii relevanți pentru evaluarea stării de sănătate a unei persoane active: de la hemoleucogramă completă și transaminaze, la nivelul de calciu, magneziu, vitamina D, creatinină, uree, fier, glicemie, colesterol HDL/ LDL sau acid uric

Grație laboratorului modern, dotat cu tehnologii de ultimă generație, rezultatele acestor analize medicale sportivi sunt eliberate în termen de 24-48h. 

În cazul în care există abateri de la intervalele normale pentru oricare dintre indicatorii analizați, vă recomandăm să vă programați la o consultație cu specialistul nostru, dna. Dr. Plușa Ispas, Medic Primar Medicină Sportivă. Veți beneficia astfel de o interpretare a rezultatelor în raport cu impactul direct asupra capacității sau performanței sportive, dar și de un plan de tratament adaptat nevoilor dvs. Pentru informații suplimentare și programări, contactați-ne acum!

Când este necesar să vă prezentați la analize medicale sportivi?

În primul rând, așa cum subliniam anterior, indiferent de tipul de sport practicat sau de nivelul de performanță atins, este indicat să repetați acest set de analize laborator sportivi cel puțin o dată pe an, chiar și în absența unei simptomatologii clare.

Dacă vă confruntați însă cu anumite simptome sau resimțiți un disconfort neobișnuit în timpul activităților fizice, vă recomandăm să vă prezentați de urgență la un specialist. Acesta vă va recomanda efectuarea unui set de analize medicale sportivi, precum și o serie de investigații adiacente, în funcție de simptomatologia prezentă.

La Cardiocenter, aveți oportunitatea de a realiza un set complet de investigații grație profilului nostru multidisciplinar: de la examinări de cardiologie pediatrică/cardiologie adulți, și pneumologie, la diverse analize laborator sportivi. 

Vă așteptăm cu drag să ne treceți pragul pentru a vă asigura că practicați sportul dvs. preferat în condiții optime de sănătate! Programați-vă acum!