Durerea toracica poate sa dureze mai putin de o secunda sau cateva zile ori saptamani. Poate aparea destul de frecvent sau rar, sporadic sau chiar previzibil. Cele mai frecvente cauze ale durerii toracice sunt chiar boala cardiaca ischemica, infarctul miocardic, starile anxioase sau de panica, astmul bronsic, pneumonia, pericardita, spasmul arterelor coronare si disectia de aorta.

Palpitatiile, sunt traduse prin resimtirea propriilor batai ale inimii, reprezinta apoi un simptom intalnit adesea. Majoritatea bolnavilor le descriu  ca unele pauze ale ritmului cardiac urmate cam de fiecare data de perceperea unei batai intense, ori ca unele perioade de batai cardiace rapide sau batai neregulate. Tot mai multi pacienti care prezinta palpitatii au, de fapt, un anumit tip de aritmie cardiaca. Apoi aproape ca tpata majoritatea aritmiilor cardiace se manifesta foarte usor prin palpitatii, insa cel mai des intalnit este vorba si despre extrasistole atriale si  apoi cele  ventriculare, episoade cum ar fi de fibrilatie atriala sau  chiar episoade de tahicardie supraventriculara.

inimaCateodata, palpitatiile pot sa semnaleze  prezenta unei aritmii cat mai periculoase, tahicardia ventriculara. Din acest motiv, ele nu trebuie ignorate. Alege unul dintre multele cabinete de cardiologie din Iasi si vei scapa de problemele tale. Aritmiile care iti pun viata intr-un mare pericol se intalnesc de cele mai multe la  acei pacienti care au o boala cardiaca, fiind foarte  important sa se verifice imediat cauza palpitatiilor la cei cunoscuti cu destul de multe  boli cardiace. Acelasi lucru este valabil si in cazul persoanelor cu destul de multe palpitatii care au si cativa factori semnificativi de risc pentru boli cardiace. Alege intotdeauna un doctor capabil sa iti arate ce fel de tratament sa urmezi iar tu vei fi cu siguranta multumit de orice vei primi, fara dar si poate. Un cardiolog bun din Iasi te poate ajuta asa cum se cuvine.

Chiar daca ai o anumita boala, nu te intrista! Poti sa te tratezi fara prea mari probleme mai ales daca alegi sa mergi la un spital care sa iti ofere tot ceea ce ai tu nevoie fara prea mari probleme. Pretuieste-ti sanatatatea si adopta un stil de viata sanatos.

Contactati-ne        0332 104 350