Cardiologie adulți

Cardiologie adulți la cele mai înalte standarde

Cardiocenter Iași este un centru medical modern, specializat în cardiologie adulți și copii. Echipa noastră, formată din profesioniști competenți și empatici, cu pregătire la nivel internațional, pune la dispoziția pacienților asistență medicală de specialitate în diagnosticarea, tratarea și prevenirea unui spectru vast de afecțiuni cardiovasculare.

Scopul nostru? Să oferim excelență în cardiologie, fie că vorbim de cardiologie adulți sau de cardiologie pediatrică. Dacă vă doriți, la rândul dvs., să beneficiați de expertiza specialiștilor noștri, dar și de un proces rapid și sigur de diagnosticare și tratament, nu ezitați să ne contactați!

Solicitați o programare!

Servicii cardiologie adulți

Bucurați-vă de investigații cardiologie adulți la standarde superioare de calitate! Cardiocenter vine în întâmpinarea pacienților săi cu o varietate extinsă de investigații de specialitate, menite să identifice întreg spectrul de simptomatologii specifice bolilor cardiovasculare.

Realizăm evaluări clinice la repaus și examinări prin expunere la efort, astfel încât să identificăm cu precizie atât anomaliile evidente, cât și pe cele mascate, care nu se manifestă decât în condiții de stres pentru organism (în acest caz, efort fizic). Totodată, utilizăm testele de cardiologie adulți și în procedurile de tratament, monitorizând răspunsul organismului și impactul terapeutic asupra evoluției bolii.

Întrucât bolile cardiovasculare reprezintă cauza principală a mortalității la nivel mondial, când vine vorba de cardiologie adulți, punem întotdeauna accent pe medicina de prevenție. Astfel, utilizând teste de complexitate diferită (în funcție de predispozițiile și comorbiditățile fiecărui pacient), ne asigurăm că atât inima, cât și sistemul circulator al pacientului examinat se încadrează în parametrii optimi de funcționare.

Iată principalele investigații cardiologie adulți pe care le puteți efectua în cadrul Cardiocenter Iași:

ELECTROCARDIOGRAMĂ (EKG)

Înregistrăm activitatea electrică a inimii la repaus, evaluând ritmicitatea, frecvența și normalitatea bătăilor.

ECOCARDIOGRAFIE

Prin metode imagistice, evaluăm structura, dimensiunea și funcția mușchiului cardiac pentru a identifica orice tip de anomalii.

MONITORIZARE TENSIUNE ARTERIALĂ

Măsurăm tensiunea arterială a pacientului în mod regulat, în interval de 24h, în condiții cotidiene, pentru diagnosticarea/monitorizarea hipertensiunii.

MONITORIZARE HOLTER EKG

Monitorizăm activitatea electrică a inimii în interval de 24-48h, în condiții cotidiene, pentru depistarea tulburărilor de ritm cardiac tranzitorii.

TEST DE EFORT

Evaluăm răspunsul aparatului cardiovascular în condiții de stres pentru a testa rezistența la efort sau pentru diagnosticarea afecțiunilor ascunse.

ECOGRAFIE DE STRES

Investigăm imagistic răspunsul muschiului cardiac în condiții de stres (efort fizic) pentru diagnosticarea bolii coronariene.

INDICE GLEZNĂ-BRAȚ

Evaluăm starea de funcționare a circulației periferice ca metodă principală de diagnostic a bolii arterelor periferice (BAP).

Echipamente cardiologie adulți de înaltă performanță

Cabinetele Cardiocenter sunt dotate cu aparatură modernă, de ultimă tehnologie, cu un rol esențial în diagnosticarea pacienților. Suntem echipați cu dispozitive care permit examinări în repaus și în condiții de stres (sub acțiunea efortului fizic), însă dispunem și de holtere mobile de înaltă performanță, necesare în activitățile de monitorizare tensiune arterială și monitorizare holter EKG pentru un interval de 24-48h.

Ce tehnologii folosim pentru diagnosticarea și supravegherea evoluției bolilor de inimă la Cardiocenter? Iată:

ECOGRAF GENERAL ELECTRIC VIVID S6

Ecograf General Electric Vivid S6 cu sondă matricială. Este unul din cele mai performante echipamente de imagistică din lume. Prezintă o calitate excepțională a imaginii, performanțe excelente și funcții multiple pentru un diagnostic precis.

O noutate în diagnosticarea afecțiunilor cardiovasculare din România o prezinta ecocardiografia de stres, metodă de diagnostic posibilă cu ajutorul ecografului Vivid S6, a softului Smart Stress, împreună cu bicicleta de testare la efort cu înclinare laterala General Electric Ebike EL.

ELECTROCARDIOGRAF GENERAL ELECTRIC MAC 5000 ST.

Acest echipament se numără printre cele mai bune electrocardiografe în prezent. Se poate utiliza atât pentru electrocardiograma de repaus, cât și pentru realizarea unui test efort, având performanțe excelente pentru diagnosticarea precisă și rapidă.

 

BICICLETA GENERAL ELECTRIC EBIKE EL.

Bicicleta General Electric eBike EL pentru testare la efort. Cea mai performantă și completă bicicleta pentru testarea la efort, prezintă funcțiile de înclinare laterală pentru realizarea ecocardiografiei de stres și de măsurare automată a tensiunii arteriale.

 

HOLTER TENSIUNE ARTERIALA (ABPM) SCHILLER BR-102 PLUS

BR-102 PLUS asigură o acuratețe maximă a datelor în măsurarea tensiunii arteriale pe parcursul a 24 de ore. Sistemul este compact, ușor și silențios, iar presurizarea manșetei este ajustabilă, aspect ce-l transformă într-un dispozitiv medical foarte confortabil pentru pacient.

 

tensiometru

electrocardiograf

bicicleta

ecograf