Medicină sportivă

Medicină sportivă pentru atleți de performanță și nu numai!

Sunteți în căutarea unui specialist în medicină sportivă? În cadrul clinicii Cardiocenter, vă punem la dispoziție asistență medicală de specialitate, precum și o varietate extinsă de investigații și proceduri de medicină sportivă. Ne implicăm în prevenția, diagnosticarea și tratarea unui spectru larg de traumatisme și afecțiuni survenite în urma practicării unei activități sportive intense, precum și în procesul de evaluare a viitorilor sportivi.

Fie că sunteți sportiv de performanță, fie că sunteți adeptul unui stil de viață activ, aveți nevoie de o monitorizare constantă din partea unui specialist în medicină sportivă. Pe lângă sfaturile de prevenție necesare oricui practicant de activități sportive, în cadrul consultațiilor de medicină sportivă, aveți acces la o serie extinsă de investigații astfel încât să vă asigurați că întregul organism este în stare optimă. 

Servicii complete de medicină sportivă

În cadrul Cardiocenter, venim în întâmpinarea pacienților noștri cu o serie de investigații complete pentru sportivi. Oferim:

Aveți nevoie de un consult medicină sportivă de specialitate? Nu ezitați să faceți o vizită la Cardiocenter! Solicitați o programare!

Când ar trebui să faceți o vizită la cabinetul unui specialist în medicină sportivă?

Medicina sportivă este o specializare multidisciplinară creată pentru a veni în sprijinul sportivilor de performanță și nu numai. Pe lângă monitorizarea stării generale de sănătate în vederea practicării sportului, această ramură a medicinei se ocupă și de îmbunătățirea performanței sportivilor prin diverse planuri de tratament sau conduită alimentară.

Totodată, o vizită la cabinetul de medicină sportivă este obligatorie în situația unei accidentări. Medicul va stabili planul de tratament, etapele de recuperare și va indica momentul în care sportivul este pregătit să reia activitatea.

Sportivilor amatori și persoanelor care doresc să practice sport într-un mod organizat pentru îmbunătățirea tonusului li se recomandă, de asemenea, un consult periodic la cabinetul medicului specialist. Acesta va putea identifica eventuale probleme și afecțiuni în stadiu incipient și îl va îndruma pe sportiv spre o anumită categorie de activități fizice care nu prezintă riscuri pentru patologia sa.

Specialistul dvs. în medicină sportivă vă așteaptă la Cardiocenter!

Dacă sunteți în căutarea unui specialist în medicină sportivă din Iași, în cadrul clinicii Cardiocenter o puteți găsi pe dna. Dr. Plușa Ispas, Medic Primar Medicină Sportivă cu peste 30 de ani experiență în domeniu.

De asemenea, vă așteptăm cu drag în cadrul celorlalte specializări ale centrului medical: cardiologie pediatrică, cardiologie adulți, endocrinologie, alergologie și pneumologieCompetențele deosebite ale colectivului nostru medical, împreună cu performanța echipamentelor de ultimă generație, oferă garanția unui diagnostic rapid și precis, dar și a unui plan terapeutic la cele mai înalte standarde. Programați-vă acum!