Evaluare medicală sportivi

Bucurați-vă de o evaluare medicală sportivi multidisciplinară!

Vă doriți o evaluare medicală sportivi completă pentru a înțelege cum vă puteți crește performanța în activitățile pe care le practicați la nivel profesionist sau amator? Vă așteptăm cu drag în cadrul Cardiocenter Iași, un centru medical complex în care beneficiați de investigații și asistență la cele mai înalte standarde!

Clinica noastră vine în întâmpinarea nevoilor dvs. cu pachete de evaluare medicală sportivi multidisciplinare. Prin colaborarea specialiștilor noștri în medicină sportivă, cardiologie și pneumologie, reușim să livrăm rapoarte detaliate cu privire la starea dvs. de sănătate, evaluând factori care pot avea un impact direct atât asupra abilității dvs. sportive, cât și asupra performanței. 

Evaluare medicală sportivi_02

Ce include o evaluare sportivă?

Fiecare evaluare medicală sportivi este adaptată nevoilor pacientului și este particularizată, desigur, în funcție de istoricului său medical. Cu toate acestea, există și o serie de investigații universale pe care le includem în orice evaluare sportivă:

În funcție de cazul medical și de diagnosticul preliminar, medicul poate solicita investigații suplimentare de tipul celor radioimagistice sau chiar analize de laborator.

Aveți nevoie de o evaluare medicală sportivi amănunțită? Vă invităm să ne faceți o vizită! Nu ezitați să ne solicitați o programare!

Când ar trebui să vă prezentați la o evaluare medicală sportivi?

O evaluare sportivă este indicată atât pentru cei care practică un sport la nivel profesionist sau amator, cât și pentru cei care își doresc să adopte o rutină de efort fizic intens. În ambele cazuri, este important ca pacientul să cunoască cu exactitate toate informațiile necesare legate de starea lui actuală de sănătate, de abilitatea de a practica sau nu activități sportive, precum și de predispozițiile către viitoare afecțiuni sau accidentări.

Ca specialiști în medicină sportivă și nu numai, vă recomandăm să vă prezentați pentru o evaluare medicală sportivi în oricare dintre următoarele situații:

  • Vă confruntați cu anumite simptome care vă scad performanța sportivă;
  • Doriți să monitorizați evoluția anumitor afecțiuni care vă pot pune în pericol abilitatea sportivă;
  • Ați suferit o accidentare și aveți nevoie atât de un diagnostic, cât și de un plan de recuperare medicală pentru reluarea activității sportive.

În cazul sportivilor legitimați care au nevoie de o vizită medicală pentru sportivi pentru eliberarea avizului medico-sportiv, această evaluare sportivă se realizează o dată la 6 luni.

Vă așteptăm la o evaluare medicală sportivi în cadrul clinicii Cardiocenter! Programați-vă acum