Endocrinologie Iași

Servicii medicale complete de endocrinologie

Aveți nevoie de servicii medicale endocrinologie Iași? La centrul medical Cardiocenter, punem la dispoziția pacienților noștri consultații și investigații de specialitate pentru diagnosticarea, tratarea și prevenirea bolilor sistemului endocrin: afecțiuni hormonale (tiroidiene, hipofizare, adrenale, gonadale), precum și diverse tulburări ale metabolismului calcic (osteoporoza, osteomalacia).

Oferim servicii medicale la standard de excelență, asigurându-vă accesul la echipamente ce folosesc tehnologii de ultimă oră și la un colectiv medical competent, cu o experiență vastă pe plan național, respectiv internațional. Desigur, cabinetul de endocrinologie Iași nu face nici el excepție, venind în întâmpinarea nevoilor dvs. cu soluții prompte și eficiente care să vă îmbunătățească starea de sănătate!

Când este necesar să mergeți la un consult endocrinologie?

Vizita la un medic endocrinolog Iași ar trebui să facă parte din rutina de analize anuale, însă există, desigur, și câteva simptome care ar trebui să vă trimită de urgență la un consult endocrinologc Iași, mai ales că, de multe ori, tulburările metabolice pot apărea pe fondul unor alte afecțiuni (inclusiv cardiovasculare).

Iată care sunt câteva dintre principalele simptome ale unei boli endocrine:

 • oscilațiile substanțiale de greutate (îngrășare ori slăbire rapidă), precum și stările de foame/sete excesivă;
 • stare letargică – oboseală crescută, ceață mentală, somnolență;
 • tulburări ale ciclului menstrual (însoțite, de multe ori, de acnee sau piele uscată) sau infertilitate;
 • pilozitate crescută pe față și corp;
 • palpitații și hipertensiune arterială (în absența problemelor cardiace);
 • fragilitate crescută a oaselor;
 • gușă, respirație dificilă, senzație de nod în gât.

Ați regăsit pe listă câteva simptome cu care v-ați confruntat în ultima perioadă? Solicitați o programare!

Investigații endocrinologie complete

În cadrul cabinetului nostru de endocrinologie Iași, pacienții beneficiază de un set complet de investigații pentru identificarea afecțiunilor și dezechilibrelor metabolice. Echipamentele de înaltă performanță, precum și experiența vastă a medicului endocrinolog contribuie la stabilirea unui diagnostic rapid și sigur, pe baza căruia se va putea prescrie un tratament adecvat. Vă punem la dispoziție:

 • examinări clinice pentru copii și adulți;
 • consultații de monitorizare,
 • investigații imagistice (ecografie tiroidă);
 • analize de laborator pentru testarea nivelului de hormoni în sânge sau a altor parametrii asociați bolilor metabolice.

Aveți nevoie de un medic endocrinolog Iași?

Dacă sunteți în căutarea unui medic endocrinolog Iași competent și empatic, vă încurajăm să vă prezentați la o consultație în cadrul centrului medical Cardiocenter. Deși, la bază, suntem o clinică specializată în cardiologie adulți și cardiologie copii, este important de știut că există o legătură strânsă între cele două ramuri medicale.

Alături de medicul endocrinolog Iași Dr. Ioana Luca, beneficiați de un diagnostic precis, iar dacă suferiți sau prezentați o simptomatologie specifică bolilor cardiovasculare, în centrul nostru medical vă puteți bucura de un tratament holistic, asigurat de buna comunicare și colaborare dintre membrii echipei Cardiocenter.

Și pentru că orice medic endocrinolog Iași are nevoie de un echipament pe măsură, care să-i furnizeze informații cât mai precise despre starea de sănătate a pacientului, cabinetul de endocrinologie este dotat cu tehnologii de ultimă generație, având acces totodată la un laborator de analize modern și performant.

Vă invităm, așadar, să vă bucurați de avantajele unui centru medical complet, chiar la dvs. în oraș! Programați-vă acum pentru un consult endocrinologie Iași!