DR. ALINA ILIESCU

MEDIC PRIMAR CARDIOLOGIE

Cei mai buni medici în echipa Cardiocenter

Dr. Alina Iliescu
Medic Primar Cardiologie
Supraspecializare Cardiologie Pediatrică

Dr. Alina Iliescu, medic cardiolog pediatru,  a absolvit la Iași, în anul 2004,  Facultatea de Medicină din cadrul Universității de Medicină și Farmacie „Gr. T. Popa”. În anul 2011, a finalizat perioada de rezidențiat, având ca specializare Cardiologie, la U.M.F. „Gr. T. Popa” Iași activând ca medic rezident în cadrul Institutului de Boli Cardiovasculare “Prof. Dr. George I.M. Georgescu” Iași.

Începând cu anul 2011 şi până în prezent, activează ca Medic Specialist Cardiolog în cadrul Institutului de Boli Cardiovasculare “Prof. Dr. George I.M. Georgescu” Iași în secţia de Chirurgie Cardiovasculară.

Dr. Alina Iliescu și-a completat pregătirea medicală în Londra, în anul 2012, în cadrul Centrului St. George Hospital, unde a obţinut competenţă în Ecocardiografie Transesofagiană.

In anul 2014, şi-a completat pregătirea medicală cu Supraspecializare în Cardiologie Pediatrică, în cadrul Clinicii San Donato Milanese, Italia. Membră în cadrul Programului de Dezvoltare a Chirurgiei Cardiovasculare Pediatrice din Romania, Dr. Alina Iliescu va avea grijă de inima micuţului dumneavoastră.